Ons Team

Kapsalon De Hoofdzaak heeft een professioneel en heel gezellig team, bestaande uit  Baukje en Beau

Mijn naam is Baukje Jonker. Haar is mijn passie. Dat begon al met het haar van mijn poppen!

Op mijn 17e kon ik eindelijk beginnen met de opleiding aan de kapperdagvakschool in Groningen. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in salons van Drenthe tot in Noord Brabant. Ik ben de trotse eigenaar van kapsalon De Hoofdzaak samen met mijn dochter Beau. Ik ben kapper in hart en nieren, continu op zoek naar prikkels om me te laten inspireren! In dit mooie vak raak je nooit uitgeleerd! Dag in dag uit er voor zorgen dat iemand weer net dat kleine beetje beter in zijn vel gaat zitten, en naast diegene een mooie look te kunnen geven ook een luisterend oor bieden.

"Ik hou van mensen in alle soorten en maten en zij maken mijn dag als ze tevreden en blij de deur uit stappen!!"

Mijn specialiteiten: Knippen in allerlei soorten en vormen. Gespecialiceerd heren knippen en het maken van mooie strakke fades. Ook houd ik altijd van mooi gefohnd haar en steek ik haar graag op.

Mijn naam is Beau. ¨Mijn passie is mensen nog mooier maken dan dat ze al zijn!¨

Ik ben op gegroeid in de kapsalon. Vroeger wilde ik altijd al kapster worden. Nu werk ik samen met mijn moeder en eerlijk gezegd is dat altijd een droom geweest.

Ik hou van een Natuurlijke, mooie,  verzorgde, glanzende, natuurlijk gekleurde, gestijld of krul haar. Het geen wat bij jou past. Elke dag ben ik bezig met pinterest, instagram en youtube. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Bezig zijn met de nieuwste trends en technieken is voor mij heel belangrijk.

Mijn specialiteiten zijn: Highlights - Balayages in allerlei vormen. Ik ben een echte liefhebber voor natuurlijke kleuren. Krullenspecialist, iedere krul heeft een andere verzorging nodig. Dankzij de juiste producten, en een goede kniptechniek, kan ik jou laten zien hoe jou krullen op het mooist zijn.