Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ons Team

Kapsalon De Hoofdzaak heeft een professioneel en heel gezellig team, bestaande uit Baukje, Karin en Nanda. Voor meer informatie over ons kunt u op onderstaande blokken klikken.

 

Baukje

Mijn naam is Baukje Jonker. Haar is mijn passie. Dat begon al met het haar van mijn poppen!

Op mijn 17 kon ik eindelijk beginnen met de opleiding aan de kapperdagvakschool in Groningen. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in salons van Drenthe tot in Noord Brabant. Sinds 2004 ben ik de trotse eigenaar van kapsalon De Hoofdzaak. Ik ben kapper in hart en nieren, continu op zoek naar prikkels om me te laten inspireren! In dit mooie vak raak je nooit uitgeleerd! Dag in dag uit er voor zorgen dat iemand weer net dat kleine beetje beter in zijn vel gaat zitten, en naast degene een mooie look geven ook een luisterend oor bieden.

"Ik hou van mensen in alle soorten en maten en zij maken mijn dag als ze tevreden en blij de deur uit stappen!!"

Karin

Mijn naam is Karin en samen met mijn partner en onze twee dochters woon ik in Witteveen.

Sinds 2004 werk ik met heel veel plezier in de salon, begonnen als stagiair en daarna als kapster. Op dit moment volg ik een master programma binnen Keune om mijn horizon te verbreden en (nog) beter te worden in mijn vak!
Mijn doel is om de klanten een met een frisse 'nieuwe' coupe en een goed gevoel de deur weer uit te zien gaan. Om samen te kijken wat bij de persoon past en wat zijzelf mooi vinden en te kunnen combineren om dat te bereiken wat we willen!

"Iedereen is mooi en uniek!"

 
 

Nanda

Hoi, ik ben Nanda Jonker. Geboren en getogen in Wijster en blijven plakken in het dorp. In 2014 heb ik een eigen woning kunnen kopen met mijn vriend!
Ik ben in 2010 afgestudeerd als allround kapster. En inmiddels vanaf 2015 met veel plezier werkzaam bij Kapsalon de Hoofdzaak.

Ik heb een enorme passie voor het kappersvak omdat je heel creatief bezig bent. Iedere dag is anders en dat maakt iedere dag een leer moment.

"Mijn doel is dat ik de true beauty van klanten kan versterken door mijn creativiteit en ervaring."

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren